MH AUTOMOBILER

Udnyt alle fordelene ved leasing

MH AUTOMOBILER

Splitleasing af firmabilen kan give gode besparelser

Splitleasing er en form for flexleasing, så du opnår alle de samme fordele ved en registreringsafgift opdelt i rater. Det vil sige et mindre beløb bundet i bilen, lavere værditab og et lettere videresalg efter leasingperioden.

Åbningstider

Man. – Fre: 08:00 – 17:00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 12:00 – 15:00


MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 OdenseSplit udgifter mellem privat- og erhverskørsel

Men det der særligt kendetegner splitleasing er, at du udover alle de øvrige fordele, har mulighed for at splitte udgifterne til leasingaftalen mellem privat kørsel og erhvervskørsel. En fordeling af udgifter til leasing af bil giver nogle ganske håndgribelige fordele, der er værd at overveje. Særligt hvis størstedelen af din kørsel er erhvervskørsel. Hvis 20 % af din kørsel i den leasede bil er privat og resten er erhvervskørsel, ja, så bliver kun de 20 % faktureret til dig som privatperson og resten faktureres til virksomheden.

Mange gode grunde til at vælge splitleasing

Sådan en opdeling af leasingaftalen giver to helt åbenlys fordele. For det første bliver du ikke beskattet af ‘fri bil’, fordi du betaler separat for din private brug af bilen. For det andet betyder det naturligvis en besparelse for virksomhed. Fordi hvis du som i vores splitleasing eksempel ovenfor kører 20 % privat, er det lig med en besparelse på 20 % for virksomheden.

Det oplagte valg for selvstændige erhvervsdrivende

Splitleasing kan især være en fordel for den selvstændige erhvervsdrivende, fordi begge besparelser i sidste ende kommer samme person til gode. Det er dog værd at bemærke, at splitleasing kun er en økonomisk fordel, hvis andelen af erhvervskørsel er mere end 60 %. Hvis den er under 60 % er det en god idé at undersøge andre leasingformer.

Husk på reglerne

Splitleasing kan især være en fordel for den selvstændige erhvervsdrivende, fordi begge besparelser i sidste ende kommer samme person til gode. Det er dog værd at bemærke, at splitleasing kun er en økonomisk fordel, hvis andelen af erhvervskørsel er mere end 60 %. Hvis den er under 60 % er det en god idé at undersøge andre leasingformer.

VI
LEVER
AF VORES
KUNDER

Købte Tiguan fra 2016

“Handlede bil med Kasper og det var en god oplevelse. Professionel og reel behandling hele vejen igennem. Grundet udlandsrejse kunne jeg først hente bilen næsten 14 dage efter købet hvor jeg samtidig afleverede min gamle bil men det var intet problem”

John K. Pedersen

Købte en Polo fra 2015

Hele vejen igennem en behagelig handel og en meget ærlig tilgang til de ting der var på bilen. Selvom prisen var presset, blev bremseklodser og skiver skiftet på alle 4 hjul under klargøring. Fantastisk og en uventet bonus.
Vil til enhver tid handle der igen med glæde.

3 biler på 8 år

Har netop fået lever min 3 bil på 8 år fra MH Biler. Igen en bestillingsvarer fra Tyskland. Meget seriøst firma der lytter til dine behov, og finder din drømme bil. Er den ikke 100% ved ankomsten til Danmark behøver du intet frygte. Det er den ved levering. Et af de få firmaer der stadig levere 100% service hver gang og hvor devisen “ et ord er et ord “ altid holder. Alt overholdes hvad enten der er nedskrevet eller ej. Altid et besøg værd.....

JC Teknik

Kan varmt anbefales..

En god og tryg oplevelse at købe bil hos MH-Automobiler😊
Kasper har fra første dag leveret en yderst professionel, behagelig og tryg service og stedet kan varmt anbefales, hvis man står og skal købe en bil😊

René

Top service

Hos Huso og Kasper får man altid den perfekte service. Har handlet flere biler her, og kommer med glæde tilbage for den næste handel. Kan varmt anbefale at handle med MH Biler.

Claus Vinding Madsen

Har i dag for 3 gang på 7 år handlet…

Har altid fået meget god og fair behandling , både i forbindelse med handlen og efterfølgende service . Stor ros til Kasper og Huso for deres meget professionelle indstilling og arrangement.

Ulrik Lund Pedersen

Medlem af