MH AUTOMOBILER

Leasing der dækker dine behov

MH AUTOMOBILER

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en relativt ny måde at lease bil på, som hurtigt er blevet rigtig populær. Og det er der en ganske god grund til. Den altoverskyggende fordel ved flexleasing er, at du undgår at binde så meget kapital i bilen som normalt. Du betaler nemlig registreringsafgiften i rater fordelt over den periode, hvor du leaser bilen.

Åbningstider

Man. – Fre: 08:00 – 17:00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 12:00 – 15:00


MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 OdenseLavere værditab på bilen ved flexleasing

Når den normale registreringsafgift på 150% med flexleasing bliver fordelt i rater, fører det nogle andre økonomiske fordele med sig. Fordi man har mindre kapital bundet i bilen, bliver værditabet af bilen også reduceret væsentligt, nogle gange helt op til to tredjedele. Det sker fordi en bils værditab sker procentvist af det beløb, der er bundet i bilen. Så fordi der er bundet et mindre beløb i bilen, bliver det procentvise tab også mindre.

Mange fordele ved flexleasing

Sidst men ikke mindst rækker fordelene ved flexleasing helt til leasingperiodens udløb, fordi bilen efter leasingperioden også kan sælges uden for Danmarks grænser. Så bilen bliver billigere at investere i, den mister mindre værdi, og den er lettere at sælge videre bagefter, fordi den kan sælges på et større marked.

Privatpersoner kan ikke eje en flexleaset bil. Derfor bliver bilen finansieret gennem et leasingselskab, der køber og ejer bilen og så lejer den ud til brugeren. Leasingselskabets udgift til køb af bilen finansieres via en rente, som fastsættes af og betales til leasingselskabet. På den måde kan man sige, at flexleasing på mange måder minder om et traditionelt billån, men den lille detalje omkring registreringsafgiften betyder altså, at det er markant billigere end at købe en bil på traditionel vis.

Det hele er fuldt ud lovligt, men det er en god idé at sætte sig rigtig grundigt ind i reglerne for flexleasing af biler. Ikke mindst fordi, hvis du forstår mekanismerne og reglerne, bliver det lettere at afgøre, om en løsning med flexleasing passer til dine behov.

VI
LEVER
AF VORES
KUNDER

Købte Tiguan fra 2016

“Handlede bil med Kasper og det var en god oplevelse. Professionel og reel behandling hele vejen igennem. Grundet udlandsrejse kunne jeg først hente bilen næsten 14 dage efter købet hvor jeg samtidig afleverede min gamle bil men det var intet problem”

John K. Pedersen

Købte en Polo fra 2015

Hele vejen igennem en behagelig handel og en meget ærlig tilgang til de ting der var på bilen. Selvom prisen var presset, blev bremseklodser og skiver skiftet på alle 4 hjul under klargøring. Fantastisk og en uventet bonus.
Vil til enhver tid handle der igen med glæde.

3 biler på 8 år

Har netop fået lever min 3 bil på 8 år fra MH Biler. Igen en bestillingsvarer fra Tyskland. Meget seriøst firma der lytter til dine behov, og finder din drømme bil. Er den ikke 100% ved ankomsten til Danmark behøver du intet frygte. Det er den ved levering. Et af de få firmaer der stadig levere 100% service hver gang og hvor devisen “ et ord er et ord “ altid holder. Alt overholdes hvad enten der er nedskrevet eller ej. Altid et besøg værd.....

JC Teknik

Kan varmt anbefales..

En god og tryg oplevelse at købe bil hos MH-Automobiler😊
Kasper har fra første dag leveret en yderst professionel, behagelig og tryg service og stedet kan varmt anbefales, hvis man står og skal købe en bil😊

René

Top service

Hos Huso og Kasper får man altid den perfekte service. Har handlet flere biler her, og kommer med glæde tilbage for den næste handel. Kan varmt anbefale at handle med MH Biler.

Claus Vinding Madsen

Har i dag for 3 gang på 7 år handlet…

Har altid fået meget god og fair behandling , både i forbindelse med handlen og efterfølgende service . Stor ros til Kasper og Huso for deres meget professionelle indstilling og arrangement.

Ulrik Lund Pedersen

Medlem af