MH AUTOMOBILER

Finansering der bliver tilpasset dine behov

MH AUTOMOBILER

Lån penge til en ny bil med MH Automobiler

Har I brug for en større familiebil? Eller har du brug for en ny bil der kan transportere dig til og fra arbejde? Hvis du har brug for at låne penge til en ny bil kan vi også hjælpe jer med det.

MH Automobiler tilbyder dig, i samarbejde med Al Finans og Santander Consumer Bank, at finansiere din nye bil. Hos os kan du optage et godt, fleksibelt og konkurrencedygtigt billån.

Med vores løsning får du en nem og fordelagtig måde at få råd til en ny bil. Vi kan hjælpe dig med en bilfinansierings beregner der gør det muligt for dig som kunde at få oplyst hvor meget den nye bil koster i månedlige ydelser, vælge imellem forskellige udbetalinger og løbetider. Det er også muligt at få godkendelse og lån på meget få minutter.

Åbningstider

Man. – Fre: 08:00 – 17:00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 12:00 – 15:00


MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 OdenseSådan hjælper vi med bilfinansiering hos MH Automobiler

Skal du låne penge til en ny bil er det, gennem Santander Consumer Bank og Al Finans ved hjælp af Santander billån beregner, nemt og hurtigt at opnå nyt billån. Papirerne underskriver du hos MH Automobiler når du har besluttet hvilken finansiering der passer bedst.

Du kan vælge variabel eller fast rente. Fast rente giver maksimal budgetsikkerhed hvorimod ydelserne med variabel rente kan både stige og falde i finansieringsperioden. Vælger du variabel rente følger den altid Nationalbankens rentesatser. Det giver tryghed og betydeligt færre og mindre udsving end på det frie pengemarked.

Finansiering og forsikring af bil

Hos MH Automobiler tilbyder vi udover at finansiere din nye bil også finansiering til motorcykel og campingvogn. Vi tilbyder også SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander. Det betyder at du kan låne trygt til en ny bil. Hvis uheldet skulle være ude, dækker forsikringen din månedlige ydelse med renter i op til et år.

Se vores udvalg af brugte biler her eller besøg MH Automobiler i Odense og se udvalget af biler.

Kontakt os her på email for tilbud på bilfinansiering. eller på telefon: 65 94 40 94

VI
LEVER
AF VORES
KUNDER

Købte Tiguan fra 2016

“Handlede bil med Kasper og det var en god oplevelse. Professionel og reel behandling hele vejen igennem. Grundet udlandsrejse kunne jeg først hente bilen næsten 14 dage efter købet hvor jeg samtidig afleverede min gamle bil men det var intet problem”

John K. Pedersen

Købte en Polo fra 2015

Hele vejen igennem en behagelig handel og en meget ærlig tilgang til de ting der var på bilen. Selvom prisen var presset, blev bremseklodser og skiver skiftet på alle 4 hjul under klargøring. Fantastisk og en uventet bonus.
Vil til enhver tid handle der igen med glæde.

3 biler på 8 år

Har netop fået lever min 3 bil på 8 år fra MH Biler. Igen en bestillingsvarer fra Tyskland. Meget seriøst firma der lytter til dine behov, og finder din drømme bil. Er den ikke 100% ved ankomsten til Danmark behøver du intet frygte. Det er den ved levering. Et af de få firmaer der stadig levere 100% service hver gang og hvor devisen “ et ord er et ord “ altid holder. Alt overholdes hvad enten der er nedskrevet eller ej. Altid et besøg værd.....

JC Teknik

Kan varmt anbefales..

En god og tryg oplevelse at købe bil hos MH-Automobiler😊
Kasper har fra første dag leveret en yderst professionel, behagelig og tryg service og stedet kan varmt anbefales, hvis man står og skal købe en bil😊

René

Top service

Hos Huso og Kasper får man altid den perfekte service. Har handlet flere biler her, og kommer med glæde tilbage for den næste handel. Kan varmt anbefale at handle med MH Biler.

Claus Vinding Madsen

Har i dag for 3 gang på 7 år handlet…

Har altid fået meget god og fair behandling , både i forbindelse med handlen og efterfølgende service . Stor ros til Kasper og Huso for deres meget professionelle indstilling og arrangement.

Ulrik Lund Pedersen

Medlem af