MH AUTOMOBILER

Gør leasing nemt for dit firma

MH AUTOMOBILER

Hvorfor erhvervsleasing?

Med erhvervsleasing kan din virksomhed frigøre menneskelige og økonomiske ressourcer. Med leasing af firmabiler har du og din virksomhed mulighed for at lægge budget uden overraskelser, fordi der tages højde for alle forhold i den månedlige ydelse.

På den måde kan den frigjorte kapital bruges til at udvikle nye forretningsområder i stedet for at være bundet op i ejendom, som en flåde af firmabiler. Leasing gør det altså muligt for jer at sprede jeres omkostninger over længere tid og derved styre virksomhedens likviditet ved at tilpasse omkostninger og indtægter.

Åbningstider

Man. – Fre: 08:00 – 17:00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 12:00 – 15:00


MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 OdenseUdvalgte leasing biler

Leasing Varevogn

Audi A4TDi 218 Sport Avant S-tr.

419.900 DKK

Km 105.000 – 2017 – Diesel – Automatgear

Mere information
Leasing
Erhverv 2.041 pr. md.
Privat 2.552 pr. md.
Mere info
Leasing Varevogn

Audi A5TDi 245 Cabriolet quattro S-tr

424.900 DKK

Km 110.000 – 2012 – Diesel – Automatgear

Mere information
Leasing
Erhverv 2.396.- pr. md.
Privat 2.995.- pr. md
Mere info
Leasing Varevogn

Audi A5TDi 245 Cabriolet quattro S-tr

394.900 DKK

Km 131.000 – 2012 – Diesel – Automatgear

Mere information
Leasing
Erhverv 1.949,- ex. moms
Privat 2.449,- inkl. moms
Mere info

Få en leasing der passer til jeres behov

Finansiel leasing

Finansiel leasing er et langfristet lejemål at jeres nye firmabil med en defineret løbetid. Når løbetiden er udløbet overtager vi igen bilen. Som kunde har I ansvar for, at bilen kan overdrages til det aftalte beløb eller periodens udløb. Finansiel leasing kan kombineres med alle tillægsydelser.

Operationel leasing

Operationel leasing er en kortvarig leje af bilen der afleveres til MH Biler efter udløb af aftalen. Fordelene ved operationel leasing er, at I ikke skal bekymre jer om vedligeholdelse eller for ansvaret hvis der skulle opstå problemer med bilen.

Flexleasing

Flexleasing er leasing af en bil uden registreringsafgift. Registreringsafgiften beregnes og betales i stedet i rater hver måned og når perioden er skal der ikke afregnes yderligere registreringsafgift til Skat. I hele perioden er det leasingselskabet der er registreret som ejer af bilen og når perioden er slut kan der tegnes en ny kontrakt. Læs mere om jeres muligheder for flexleasing her.

Vi tilbyder også splitleasing.

Få svar på alle regler og fordele

Skal din virksomhed ud og investere i nye biler og er du nysgerrig på, hvilke fordele der er ved erhvervsleasing?
Så ring til os eller besøg os i Odense og få en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

VI
LEVER
AF VORES
KUNDER

Købte Tiguan fra 2016

“Handlede bil med Kasper og det var en god oplevelse. Professionel og reel behandling hele vejen igennem. Grundet udlandsrejse kunne jeg først hente bilen næsten 14 dage efter købet hvor jeg samtidig afleverede min gamle bil men det var intet problem”

John K. Pedersen

Købte en Polo fra 2015

Hele vejen igennem en behagelig handel og en meget ærlig tilgang til de ting der var på bilen. Selvom prisen var presset, blev bremseklodser og skiver skiftet på alle 4 hjul under klargøring. Fantastisk og en uventet bonus.
Vil til enhver tid handle der igen med glæde.

3 biler på 8 år

Har netop fået lever min 3 bil på 8 år fra MH Biler. Igen en bestillingsvarer fra Tyskland. Meget seriøst firma der lytter til dine behov, og finder din drømme bil. Er den ikke 100% ved ankomsten til Danmark behøver du intet frygte. Det er den ved levering. Et af de få firmaer der stadig levere 100% service hver gang og hvor devisen “ et ord er et ord “ altid holder. Alt overholdes hvad enten der er nedskrevet eller ej. Altid et besøg værd.....

JC Teknik

Kan varmt anbefales..

En god og tryg oplevelse at købe bil hos MH-Automobiler😊
Kasper har fra første dag leveret en yderst professionel, behagelig og tryg service og stedet kan varmt anbefales, hvis man står og skal købe en bil😊

René

Top service

Hos Huso og Kasper får man altid den perfekte service. Har handlet flere biler her, og kommer med glæde tilbage for den næste handel. Kan varmt anbefale at handle med MH Biler.

Claus Vinding Madsen

Har i dag for 3 gang på 7 år handlet…

Har altid fået meget god og fair behandling , både i forbindelse med handlen og efterfølgende service . Stor ros til Kasper og Huso for deres meget professionelle indstilling og arrangement.

Ulrik Lund Pedersen

Medlem af