MH AUTOMOBILER

Vi kan sælge din bil for dig

MH AUTOMOBILER

Sælg din bil

Ønsker du at skifte din brugte bil ud med en nyere model står vi klar til at købe din bil. Vi køber ofte biler af både private og virksomheder og vi har den fornødne erfaring om bilernes markedspriser.

Udfyld blot formularen hvis du vil sælge din bil til MH Automobiler. Du er også velkommen til at besøge os på værkstedet i Odense, så vi i fællesskab kan efterse din bil. Vi sender et tilbud til dig, uanset om du kommer forbi værkstedet eller udfylder formularen her på siden.

Åbningstider

Man. – Fre: 08:00 – 17:00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 12:00 – 15:00


MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 OdenseLad os hjælpe dig med salget af din bil

Vi har stor efterspørgsel på nyere brugte biler. Står vi og mangler en bil som din, så kan vi muligvis tilbyde dig en god pris. Udfyld venligst formularen nedenfor og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Ikke en traditionel brugtbilsforhandler
Vi sørger for altid at have det mest moderne udstyr på vores værksted og i vores klargøringsafdeling. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er professionelle og ved, hvad de laver.

Selv om vi gerne vil købe din bil, ønsker vi ikke at være en traditionel brugtbilsforhandler.

Sælg bil

Udfylder man denne formular, bliver der sendt en mail med kontaktoplysninger og bilmodel til den der skal
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi forhandler kun kvalitetsbiler

Vi tager os af alle nyere biler, men vi er specialister i tyske mærker som Audi, BMW, Mercedes og Opel.

Hvis du ønsker, at sælge din bil, skal vi bruge nogle informationer om både dig og bilen. Så første skridt i vores samarbejde, er at vi får dig til at bruge overstående formular.

Eksperter i tyske biler

Sådan en opdeling af leasingaftalen giver to helt åbenlys fordele. For det første bliver du ikke beskattet af ‘fri bil’, fordi du betaler separat for din private brug af bilen. For det andet betyder det naturligvis en besparelse for virksomhed. Fordi hvis du som i vores splitleasing eksempel ovenfor kører 20 % privat, er det lig med en besparelse på 20 % for virksomheden.

VI
LEVER
AF VORES
KUNDER

Købte Tiguan fra 2016

“Handlede bil med Kasper og det var en god oplevelse. Professionel og reel behandling hele vejen igennem. Grundet udlandsrejse kunne jeg først hente bilen næsten 14 dage efter købet hvor jeg samtidig afleverede min gamle bil men det var intet problem”

John K. Pedersen

Købte en Polo fra 2015

Hele vejen igennem en behagelig handel og en meget ærlig tilgang til de ting der var på bilen. Selvom prisen var presset, blev bremseklodser og skiver skiftet på alle 4 hjul under klargøring. Fantastisk og en uventet bonus.
Vil til enhver tid handle der igen med glæde.

3 biler på 8 år

Har netop fået lever min 3 bil på 8 år fra MH Biler. Igen en bestillingsvarer fra Tyskland. Meget seriøst firma der lytter til dine behov, og finder din drømme bil. Er den ikke 100% ved ankomsten til Danmark behøver du intet frygte. Det er den ved levering. Et af de få firmaer der stadig levere 100% service hver gang og hvor devisen “ et ord er et ord “ altid holder. Alt overholdes hvad enten der er nedskrevet eller ej. Altid et besøg værd.....

JC Teknik

Kan varmt anbefales..

En god og tryg oplevelse at købe bil hos MH-Automobiler😊
Kasper har fra første dag leveret en yderst professionel, behagelig og tryg service og stedet kan varmt anbefales, hvis man står og skal købe en bil😊

René

Top service

Hos Huso og Kasper får man altid den perfekte service. Har handlet flere biler her, og kommer med glæde tilbage for den næste handel. Kan varmt anbefale at handle med MH Biler.

Claus Vinding Madsen

Har i dag for 3 gang på 7 år handlet…

Har altid fået meget god og fair behandling , både i forbindelse med handlen og efterfølgende service . Stor ros til Kasper og Huso for deres meget professionelle indstilling og arrangement.

Ulrik Lund Pedersen

Medlem af